Yksityisyysehdot

YLEISTÄ

    1. Tämä tietosuojaseloste toimii Yksityisyysehtonamme koskien henkilötietojesi tietosuojaa (”Tietosuojaseloste”) ja kuvaa kuinka Luxreaders (”Luxreaders”, ”me”) keräämme ja käytämme sinua koskevia tietoja.
    2. Tämä tietosuojaseloste koskee tietoja, joita annat meille sekä tietoja joita keräämmewww.luxreaders.fi sivun kautta (”sivusto”).
    3. Luxreaders on henkilötietojesi vastaanottajana Henkilötietojesi Käsittelijä. Kaikki yhteydenotot Luxreaders:n kanssa tulee tapahtua kappaleessa 8. kuvatulla tavalla.

HENKILÖTIETOJESI KERÄÄMINEN LUXREADERS:N TOIMESTA

    1. Mitä tietoja keräämme sinusta ja mihin tarkoitukseen?
      1. Selatessasi sivustolla keräämme automaattisesti tietoja sinusta, esim. mitä selainta käytät, mitä tuotteita etsit, IP-osoitteesi sekä tietoja tietokoneestasi taikka muusta laitteestasi, jonka tarkoituksena on optimoida sivustolla tapahtuvia konversioita, parantaa niitä sekä käyttää tietoja markkinoinnin kohdennus tarkoituksiin.
      2. Ostaessasi tuotteen sivustolta keräämme sinusta tietoja, esim. nimesi, katuosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, tietoja siitä mitä tuotteita ostat taikka oletko palauttanut tuotteita, sillä tarkoituksella että voimme toimittaa tuotteet sinulle ja toimiaksemme tilinpidollisten määräysten mukaan.
      3. Luodessasi Luxreaders käyttäjäprofiilin taikka tehdessäsi ostoksen, voit antaa suostumuksen Luxreaders:lle, että saamme lähettää sinulle markkinointi sähköposteja. Voit vaihtaa mielesi koska vain kirjautumalla sisään käyttäjäprofiiliisi, taikka klikkaamalla tilauksen peruutus nappulaa vastaanottamasi sähköpostin alalaidasta.
    2. Millä perusteella tietoja kerätään?
      1. Tietojen kerääminen, kuten kohdassa 2.1.1 kuvastetaan, on välttämätöntä omien tarpeidemme ylläpitämiseen voidaksemme parantaa sivuston käytettävyyttä sekä rakennetta ja voidaksemme tarjota asiaankuuluvia tarjouksia.
      2. Tietojen kerääminen, kuten kohdassa 2.1.2 kuvastetaan, on välttämätöntä voidaksemme täyttää oman osamme kanssasi sopimista sopimuksista.

ULKOISTEN TIETOJENKÄSITTELIJÖIDEN KÄYTTÖ

    1. Käytämme ulkopuolisia yhtiöitä voidaksemme suorittaa teknisiä operaatioita sivustolla. Esim. yhtiöt voivat auttaa meitä markkinoinnin kohdentamisessa ml. uudellenmarkkinoinnissa, ja sivuston parantamisessa ja tuotearviointiemme näyttämistä varten. Nämä yritykset ovat tietojenkäsittelijöitä ja ovat velvoitettuja noudattamaan ohjeitamme käsitellessään tietoja joista me olemme vastuussa. Tietojenkäsittelijät eivät saa käyttää tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin mitä on sovittu meidän kanssamme ja tietojenkäsittelyn on oltava luottamuksellista.
    2. Yksi tietojenkäsittelijöistä, Google Analytics (Google Inc.) sijaitsee USA:ssa, (suom. Amerikan Yhdysvallat. Tiedonsiirron turvallisuutta koskevat tarvittavat takeet on tehty EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield –tietosuojajärjestely sertifikaatin mukaisesti. Kopio sertifikaatista löytyy osoitteesta https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

OIKEUTESI

    1. Henkilötietojesi käsittelyn läpinäkyvyyden vuoksi, meidän on tietojenkäsittelijänä ilmoitettava oikeuksistasi.
    2. Oikeus saada pääsy omiin tietoihin
      1. Sinulla on oikeus, minä hetkenä hyvänsä, lähettää meille kirjallinen pyyntö saada tietoja meiltä, mitä tietoja olemme tallentaneet sinusta, mitä tarkoitusta varten tiedot on kerätty, mihinkä henkilötietokategoriaan tieto kuuluu, sekä kenelle tietoja voidaan lähettää (mikäli tietoja lähetetään ollenkaan), että kuinka tieto taikka tiedot kerättiin.
    3. Oikeus tietojen oikaisuun
      1. Sinulla on oikeus saada epätarkat taikka virheelliset henkilötiedot muutettua taikka oikaistua meidän toimestamme. Mikäli huomaat virheitä tiedoissasi joita olemme keränneet sinusta, niin rohkaisemme ottamaan yhteyttä meihin saadaksesi tiedot korjattua oikeellisiksi./li>
      2. Sinulla on mahdollisuus muuttaa kaikkia tietoja, joita olemme keränneet sinusta asiakasklubiimme kirjautumisen yhteydessä, kirjautumalla sisälle käyttäjäprofiilisii.
    4. Oikeus tulla unohdetuksi
      1. Eräissä tapauksissa, sinulla on oikeus saada kaikki sinua koskevat henkilötiedot poistettua meidän toimestamme, mikäli esim. muutat suostumuksesi asiakasklubiimme rekisteröitymisestä. Mikäli tietoja tarvitaan tilinpidollisten vastuidemme suorittamiseksi taikka täyttämiseksi jne., niin emme ole velvoitettuja poistamaan henkilötietojasi.
    5. Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
      1. Sinulla on oikeus tietyissä tilanteissa rajoittaa tietojesi käsittelyä niin, että henkilötietojasi voidaan vain varastoida eikä käsitellä, esim. mikäli ilmoitat että käsittelemämme tieto on virheellistä taikka epätarkkaa.
    6. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
      1. Sinulla on oikeus vastaanottaa meille lähettämäsi sinua koskevat henkilötiedot, yleisesti käytetyssä koneluettavassa muodossa ja sinulla on oikeus välittää ko. tiedot toiselle tietojenkäsittelijälle, kerätessämme tietoja sinusta seuraavassa yhteydessä:
        - Teet ostoksen kauttamme, katso kohta 2.1.2.
    7. Oikeus vastustaa käsittelyä
      1. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi tietojenkäsittelyä minä hetkenä hyvänsä, perustellen sitä erityisellä tilanteellasi, jotka olemme keränneet parantaaksemme sivustomme rakennetta ja funktionaalisuutta. Katso kohta 2.1.1.
      2. Mikäli vastustat käsittelyä, emme saa enää käsitellä henkilötietojasi ellemme voi antaa kelpaavaa laillista syytä pidennetystä käsittelyajasta.
    8. Oikeus valittaa
      1. Sinulla on minä hetkenä hyvänsä oikeus lähettää valitus valvontaviranomaiselle Tietosuojavaltuutetun toimistoon henkilötietojesi käsittelystä.

HENKILÖTIETOJEN POISTO

    1. Mikäli et käytä sivustoamme 1 vuoden ajanjakson aikana, poistamme automaattisesti sinusta keräämämme tiedot, noudattaen kuitenkin lainsäädäntöjä jotka vaativat tiettyjen tietojen säilyttämistä, joissa tapauksissa voimme säilyttää henkilötietojasi pidennetyn ajanjakson ajan, ml. tilinpitoa koskevat lait (5 vuotta tilivuoden alusta) sekä kuluttajansuojalaki (2 vuotta takuuasioita varten).
    2. Kaikki tiedot, jotka olet antanut meille markkinointi-, uutis-, sekä tavallisen kirjeidemme, että tekstiviesti tilaussuostumuksen yhteydessä, tuhotaan sillä hetkellä kun perut suostumuksesi, ellei pidennetty käsittely ole oikeutettua, katso kappale 2.

TURVALLISUUS

    1. Olemme tehneet sopivia teknologisia että yritysrakenteellisia turvatoimenpiteitä taataksemme ettei henkilötietojasi tuhota, kadoteta, muuteta taikka huononneta vahingollisesti taikka laittomasti, sekä ettei tiedot pääse valtuuttamattomille osapuolille taikka hyväksikäytetä millään tavalla.
    2. Vain ne työntekijät, joilla on perusteltu syy päästä käsiksi henkilötietoihisi täyttääkseen työtehtävänsä, pääsevät käsiksi henkilötietoihisi.

EVÄSTEET

    1. Luxreaders käyttää evästeitä antaakseen käyttäjilleen parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen sivustolla. Eväste on tiedosto joka tallennetaan selaimeesi käyttämälläsi laitteella ja joka sisältää niitä tietoja, jotka sivusto kerää ko. Evästetiedostoon. Lue lisää evästeiden käytännöstä

YHTEYSTIEDOT

    1. Luxreaders on Luxreaders.fi sivuston kaikkien sivuston kautta kerättyjen henkilötietojen tietojenkäsittelijä.
    2. Mikäli sinulla on kysymyksiä taikka kommentteja tätä Tietosuojaselostetta taikka Yksityisyysehtojamme koskien, niin ota yhteyttä alla olevien tietojen mukaisesti:

      Luxreaders
      Hørmarken 7
      3520 Farum, Tanska
      E-mail: moi@luxreaders.fi

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN

    1. Voimme minä hetkenä hyvänsä tehdä oikeutettuja muutoksia tietosuojaselosteeseemme. Mikäli tietosuojaselosteeseen tehdään muutoksia, niin saat ilmoituksen muutoksista käydessäsi seuraavan kerran Luxreaders sivustolla.
    2. Mikäli et hyväksy uutta tietosuojaselostetta, poistat oikeutesi käyttää sivustoa ja henkilötietosi tullaan poistamaan.