Kauppaehdot

Nämä kauppa- ja toimitusehdot ovat voimassa www.luxreaders.fi-sivuilta ostetuille tuotteille.

Tehdäksesi ostoksia Luxreaders.fi-sivustolla sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla voimassa oleva Luxreadersin hyväksymä pankki- tai luottokortti. Luxreaders.fi-sivuston omistaa Luxreaders ApS, Vedbæk Strandvej 458, 2950 Vedbæk, Tanska.

Kun teet ostoksia Luxreaders.fi-sivustolla, hyväksyt nämä ehdot ja sinun tulee siksi käydä ne läpi ennen tilaamista. Koska Luxreaders voi muuttaa näitä ehtoja ajoittain, sinun tulee lukea ehdot aina kun teet ostoksia Luxreaders.fi-sivustolla. Ehdot on päivitetty viimeksi 25.10.2017.

Maksaminen ja toimitus

Hyväksytyt maksutavat ovat: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, MobilePay ja Klarna. Summa veloitetaan, kun tuote on lähetetty.

Kaikki hinnat ovat euroissa ja näkyvät kassalla ALV:n kanssa ja ilman. Voit nähdä kaikki hyväksytyt valuutat listattuna sivun alareunassa. Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Voit nähdä lopulliset toimituskulut aina valitessasi kassalla toimitustavan. Tilauksiamme toimittavat GLS ja PostNord.

Petostentorjunta

Maksuvälinepetosten estämiseksi pidätämme oikeuden ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää lisätietoja siinä tapauksessa, että meillä tai maksunvälittäjällämme on huolia tilaustasi koskien. Lisätieto voi tarkoittaa todistetta laskutus- ja/ tai toimitusosoitteesta, mutta ei rajoitu siihen. Emme peruuta tai hyväksy tilausta ottamatta yhteyttä sinuun, jos emme ole varmoja siitä, että kortin/tilin haltija on todellisuudessa asettanut tilauksen.

Luottokortti- ja tilipetokset ovat laittomia, ja työskentelemme kaikissa tapauksissa yhteistyössä kaikkien asiaankuuluvien kotimaisten ja kansainvälisten viranomaisten kanssa kaikkien vilpillisten käyttäjien estämiseksi ja syytteeseen asettamiseksi.

Jos sinulla on kysymyksiä petoksentorjuntakeinoistamme, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Asiakas on vastuussa kaikista postikuluista, tullimaksuista sekä palautusten toimitus- ja käsittelykuluista. Jos asiakas kieltäytyy vastaanottamasta lähetystä johtuen maahantuontiin liittyvistä velvollisuuksista tai veroista, Luxreaders pidättää oikeuden vähentää palautuksesta johtuvat kulut palautettavasta summasta. Jos palautuskulut ovat suuremmat kuin palautettava summa, palautusta ei tehdä. Jos Luxreaders saa myöhemmin maksuja toimituksesta, se pidättää oikeuden veloittaa ne kortiltasi. Emme myöskään voi ilmoittaa lähetyksiä lahjoiksi tai ilmoittaa niiden arvoa todellista pienempänä.

Peruutusoikeus

Jos lasit eivät sovi, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuotteet ilmaiseksi. Sinun tulee vain käyttää mukana tulevaa palautustositetta. Varmistathan, että peität tai poistat alkuperäisen toimitusviivakoodin paketista ja pakkaat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen. Sinulla on oikeus peruuttaa ostos 30 päivän ajan ilman syytä. Jos olet ostanut useamman kuin yhden tuotteen tilauksessa, voit päättää peruuttaa osan tuotteista tai kaikki.

Peruutusaika päättyy 30 päivää tuotteen toimituspäivästä. Jos olet tilannut useita tuotteita yhdessä tilauksessa, emmekä voi toimittaa tuotteita samaan aikaan, peruutusaika alkaa siitä päivästä, kun viimeinen tuote toimitetaan. Jos päättymisaika on juhlapyhä tai viikonloppu, peruutusaikaa jatketaan seuraavaan arkipäivään asti.

Sinun tulee olla meihin yhteydessä peruuttaaksesi tilauksen. Voit ilmoittaa peruutustoiveesta lähettämällä meille kirjeen osoitteeseen Luxreaders ApS, Hørmarken 7, 3520 Farum tai sähköpostin osoitteeseen [email protected].

Peruutusaikaa noudatetaan, jos olet lähettänyt ilmoituksen peruutuksesta ennen sen päättymistä.

Et voi perua lähetystä kieltäytymällä vastaanottamasta sitä tai jättämällä sen noutamatta ilmoittamatta Luxreadersille peruutustoiveestasi.

Tuotteen palautus ja palautuskulut

Jos perut ostoksesi, sinun tulee lähettää tuote meille ilman viivytyksiä ja viimeistään 14 päivää peruutuksesta ilmoittamisen jälkeen osoitteeseen Luxreaders ApS, Hørmarken 7, 3520 Farum. Aikarajaa noudatetaan, jos palautat tuotteet ennen 14 päivän päättymistä.

Tuotteita ei voi lähettää postiennakolla tai ilman perille asti toimitusta. Huomioithan, että palautus on ilmainen vain, jos kiinnität pakkaukseen palautustositteen. Saat automaattisen sähköpostiviestin kun rekisteröimme palautuksen varastollamme. Siihen voi mennä 14 päivää. Sen jälkeen hyvitämme täyden hinnan aiemmin valitsemallasi maksutavalla.

Rahan palautus peruutuksissa

Palautamme sinulle kaikki maksut, kun peruutat tilauksen, myös toimituskulut. Tämä ei kuitenkaan päde seuraavassa tapauksessa: jos olet ostanut samassa tilauksessa useita tuotteita ja peruutat osan tilauksesta, emme palauta toimituskuluja.

Jos olet valinnut halvinta toimitustapaa kalliimman vaihtoehdon, emme palauta lisäkuluja. Palautamme summan ilman tarpeettomia viivästyksiä ja kaikissa tapauksissa korkeintaan 14 päivää peruutusilmoituksesi vastaanottamisesta. Voimme kuitenkin pidättää palautuksen, kunnes olemme saaneet palauttamasi tuotteet tai kunnes olet toimittanut meille palautuksen vahvistavat asiakirjat.

Ellet ole erikseen sopinut muuta, maksamme palautuksen käyttämällä samaa maksutapaa, jota käytit ostaessasi tuotteen alun perin. Rahanpalautuksesta ei missään tapauksessa koidu sinulle mitään kuluja.

Valitus

Jos ostetussa tuotteessa on puutteita, kuten materiaali- tai valmistusvirheitä, sovelletaan myyntilakia. Voit valittaa tuotteen puutteista 24 kuukautta toimituksesta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Pyydämme sinua valottamaan ongelmaa mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Vaikka sitä ei vaadita, helpottaa se virheen löytämistä ja auttaa minimoimaan valituksesi käsittelyajan.

Jos valitus on perusteltu eikä puutetta ei voida korvata palauttamatta tuotetta, hyvitämme kohtuulliset toimituskulut. Muista, että tuote on aina lähetettävä asianmukaisessa pakkauksessa ja sinun tulee saada kuitti lähetyksestä. Säilytä postituskuitit jotka sisältävät tiedot toimituskuluista ja mahdollisen seurantanumeron.