Ilmainen palautus

Ilmainen palautus

Jos lasit eivät sovi, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuotteet ilmaiseksi. Sinun tulee vain käyttää mukana tulevaa palautustositetta. Varmistathan, että peität tai poistat alkuperäisen toimitusviivakoodin paketista ja pakkaat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen.

Kuinka palautan tilaukseni?

Laita huolellisesti pakatut lasit takaisin pakettiin ja sulje se huolellisesti. Lasit tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Seuraavaksi kiinnitä palautustosite paketin päälle ja anna paketti samalle toimittajalle, joka toi sen.

Huomioithan, että palautus on ilmainen vain, jos kiinnität pakkaukseen palautustositteen. Saat automaattisen sähköpostiviestin kun rekisteröimme palautuksen varastollamme. Siihen voi mennä 14 päivää. Sen jälkeen hyvitämme täyden hinnan aiemmin valitsemallasi maksutavalla.

Maksun palautus

Jos ostoksesi ei miellytä, hyvitämme kaikki maksusi, myös kuljetuskulut. Tämä ei kuitenkaan päde seuraavissa tapauksissa: jos olet ostanut useita tuotteita ja haluat palauttaa vain osan niistä. Tällöin emme hyvitä toimitusmaksuja.

Jos olet valinnut halvinta kuljetusvaihtoehtoa kalliimman kuljetustavan, emme hyvitä siitä koituneita ylimääräisiä kuluja. Hyvitämme summan viiveettä ja 14 päivän kuluessa saatuamme peruutusilmoituksen.